Правоохоронці мають повернутися на вулиці Києва та забезпечити захист Киян і гостей столиці

Останні політичні події заставили Киян вийти на вулиці Києва і самим охороняти своє життя, майно та безпеку.

Я, як голова Федерації роботодавців міста Києва повідомляю, що після нічного патрулювання вулиць Києва, столичними роботодавцями та їх працівниками, ми бачимо повну відсутність правоохоронців (в тому числі патрулів ДАІ) на вулицях міста Києва та на в’їздах у місто Київ, що може мати негативні наслідки як для Киян так і для гостей столиці.

 

Ніч з 20 на 21 лютого викликає велике занепокоєння, оскільки знаходження на вулицях Києва невідомих осіб спортивного вигляду може реально загрожувати життю і здоров’ю Киян і гостей столиці.

Федерація роботодавців міста Києва закликає всіх Київських правоохоронців, керівників районних управлінь міліції та особисто керівника міліції міста Києва, які мають забезпечувати безпеку Киян та гостей – негайно повернутися на вулиці Києва, належним чином виконувати свої обов’язки як державний орган, який має захищати життя, здоров'я, права і свободи громадян, власність, інтереси суспільства і держави від будь-яких протиправних дій та посягань та утримуватись від виконання будь-яких злочинних наказів.

Федерація роботодавців міста Києва також звертається до Киян та гостей столиці з проханням із розумінням відноситись до виконання правоохоронцями своїх обов’язків щодо захисту життя та здоров’я громадян, відповідно до вимог Конституції та законів України.

Федерація роботодавців міста Києва також вимагає від всіх, від кого залежить забезпечення життєдіяльності міста Києва, сумлінно виконувати свої обов’язки та не провокувати і не створювати будь-яких штучних провокацій, штучних колапсів (зупинка метро, перекриття мостів, закриття АЗС, тощо), які можуть безпідставно призвести до нових загострень громадянсько-політичного протистояння.

Федерація роботодавців міста Києва закликає всіх столичних роботодавців, промисловців та підприємців Києва, які виробляють товари та надають послуги необхідні для забезпечення нормальної життєдіяльності міста Києва відноситись до ситуації в країні та столиці з розумінням, проявляти людяність та виключити можливість використання тимчасових негараздів у своїх будь-яких фінансово – економічних інтересах.

Вартість першочергово необхідних товарів та послуг в місті Києві має залишатись незмінною.

Федерація роботодавців міста Києва закликає всіх, в будь – яких важких ситуаціях, за будь – яких обставин, перш за все залишатися людьми і пам’ятати, що ми всі громадяни України і в світі не має нічого дорожчого ніж життя, здоров’я та безпека людей.

Будь–яке рішення не варте людського життя.

Голова Ради
Федерації роботодавців міста Києва
Андрій Антонюк

+38(067)4490401

Одноразове добровільне декларування




Календар подій

Березень 2024
Пн В Ср Ч Пт Сб Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31