Член правління Київської організації роботодавців Андрій Антонюк взяв участь в ІV З’їзді Федерації роботодавців м. Києва

7 лютого 2012 року в готелі «Прем’єр Палац» відбувся ІV З’їзд Об’єднання організацій роботодавців «Федерація роботодавців м. Києва». В роботі з’їзду взяли участь Голова Ради Федерації роботодавців Києва Руслан Демчак, Голова Державної податкової служби у м. Києві Ірина Носачова, Начальник Київської регіональної митниці Дмитро Поліщук, Начальник КО «Інститут генерального плану м. Києва» Сергій Броневицький, Заступник начальника Головного управління промислової, науково-технічної та інноваційної політики — начальник управління КМДА Валерій Кержаков, Заступники Голови Федерації роботодавців України Ганна Безлюдна та Дмитро Олійник, Заступник Голови Громадської ради при КМДА, Член правління Київської організації роботодавців Андрій Антонюк, а також керівники столичних підприємств, організацій роботодавців, профспілок, представники ЗМІ.

Учасники з’їзду заслухали звіт Голови Ради Федерації роботодавців Києва Р. Демчака за 2011 рік та Звіт ревізійної комісії ФРК за період з 01.02.2011 р. по 01.02.2012 р., ухвалили рішення про підписання Меморандумів про співпрацю з Державною податковою службою у м. Києві та Київською регіональною митницею, а також познайомилися з презентацією лондонського представництва Федерації роботодавців Києва.
Коментуючи результати роботи ІV З’їзду Федерації роботодавців м. Києва, Заступник Голови Громадської ради при КМДА, Член правління Київської організації роботодавців Андрій Антонюк зазначив, що «на ІV З’їзді Федерації роботодавців м. Києва обговорювалися важливі питання, пов’язані з соціально-економічним розвитком м. Києва, які особливо турбують промисловців та підприємців столиці, а також представників малого та середнього бізнесу. Також позитивним моментом є те, що ФРК розширює географію своєї діяльності на країни Європейського Союзу». За словами А. Антонюка, заснування представництва Федерації роботодавців м. Києва у Лондоні значно розширить інвестиційні можливості для членів ФРК, а також дозволить їм просувати свої товари та послуги на Європейському ринку.

Довідка: Федерація роботодавців м. Києва — громадська організація, створена з метою підтримки підприємницького руху, підвищення впливу роботодавців у економічній, правовій, соціально-трудовій сферах діяльності. На сьогоднішній день до складу ФРК входять 20 територіальних та галузевих організацій роботодавців, які об’єднують понад 3 000 юридичних осіб та громадських організацій, в яких працюють близько 166 000 осіб.

Одноразове добровільне декларування




Календар подій

Березень 2024
Пн В Ср Ч Пт Сб Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31