Андрій Антонюк обраний Головою правління Київської міської організації роботодавців

В залі засідань ПАТ «Київметробуд» 23 січня 2013 року відбулося засідання правління Київської міської організації роботодавців (КМОР), в ході якого були підведені підсумки діяльності КМОР у 2012 році; затверджений акт Ревізійної комісії КМОР за минулий рік; обраний новий член Правління КМОР; розглянуті зміни та доповнення до Статуту КМОР та ін. Також члени Правління КМОР одноголосно обрали Андрія Антонюка Головою правління, а Івана Голодівського — Виконавчим директором КМОР.

В засіданні правління Київської міської організації роботодавців взяли участь: В. Петренко — Герой України, Генеральний директор ПАТ «Київметробуд», П. Горбатюк — Генеральний директор ЗАТ «Фанпліт», В. Нестеров — Голова Асоціації київських підприємств – виробників будматеріалів, Є. Петренко — Голова правління ПАТ «Київський ювелірний завод», В. Вакуленко — Заступник генерального директора ВАТ «Київський завод “Радар”», В. Ліщук — Генеральний директор ПАТ «Чінбар», Ю. Бенцлєр — Виконавчий директор Федерації роботодавців Києва та ін.



Виступаючи на засіданні, новообраний Голова Правління Київської міської організації роботодавців Андрій Антонюк подякував присутнім за довіру та запевнив, що буде докладати максимум зусиль для розвитку руху роботодавців у місті Києві. За його словами, першочерговими кроками у подальшій діяльності КМОР мають бути:

- захист законних прав та відстоювання інтересів членів Київської міської організації роботодавців;

- поглиблення системної взаємодії КМОР з Федерацією роботодавців України;

- формування Програми розвитку промисловості м. Києва на інноваційній основі, спрямованої на збереження існуючих та створення нових робочих місць у промисловому секторі столиці України.

«Я впевнений — рух роботодавців в Україні і надалі буде посилюватися, що в свою чергу дасть можливість промисловцям та підприємцям дієво впливати на формування сприятливих умов ведення бізнесу в нашій державі. Для цього у роботодавців є всі підстави та необхідні інструменти, адже представник Федерації роботодавців України присутній на всіх засіданнях Кабінету Міністрів України, також найближчим часом у Верховній Раді буде створена депутатська група, яка відстоюватиме інтереси роботодавців в українському парламенті.

На мою думку, роботодавці м. Києва мають більш активно впливати на стан справ у столиці, адже в КМОР входить 169 підприємств, на яких працює понад 125 тисяч киян і які виробляють близько 60% валового внутрішнього продукту столиці України» — зазначив Голова Правління Київської міської організації роботодавців Андрій Антонюк.

Одноразове добровільне декларування




Календар подій

Березень 2024
Пн В Ср Ч Пт Сб Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31