Федерація роботодавців м. Києва та Київська міська рада профспілок підписали Меморандум про співробітництво щодо збереження трудового потенціалу та забезпечення стабільної роботи підприємств міста

Голова Ради Федерації роботодавців м. Києва Андрій Антонюк та Голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник під час засідання Президії КМРП 08 липня 2014 р. підписали «Меморандум про співробітництво між Федерацією роботодавців м. Києва та Київською міською радою профспілок щодо збереження трудового потенціалу та забезпечення стабільної роботи підприємств міста».

Головна мета Меморандуму — мінімізація вивільнення працівників, зокрема масових звільнень, на підприємствах усіх форм власності; збереження трудового потенціалу, рівня заробітної плати; прогнозований розвиток внутрішнього ринку як передумови сталого функціонування економіки та зменшення її залежності від зовнішніх чинників; підвищення конкурентоспроможності вітчизняного виробництва; встановлення соціальних гарантій, а саме створення структури щодо медичного страхування працівників підприємств і членів їх сімей на рівні міста Києва.

Під час підписання Меморандуму, Голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник зазначив, що профспілки та роботодавці мають спільну мету — подолання соціально-економічної кризи в Україні і створення міцного фундаменту нової посткризової економіки в інтересах людини праці та роботодавців.

У свою чергу, Голова Ради Федерації роботодавців м. Києва Андрій Антонюк заявив, що ФРК вітає поглиблення конструктивної співпраці зі своїм основним соціальним партнером — Київською міською радою профспілок та сподівається, що підписання Меморандуму дасть можливість столичним роботодавцям і профспілкам об’єднати спільні зусилля щодо збереження робочих місць у столиці України, недопущення їх необґрунтованого скорочення і масового вивільнення працівників, а також подальшого посилення ефективності соціального діалогу в процесі розробки та реалізації політики в економічній, трудовій та соціальній сфері у м. Києві.

Одноразове добровільне декларування




Календар подій

Квітень 2024
Пн В Ср Ч Пт Сб Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5